Mūsu stāsts
Latvijas klimats un augsne ir īpaši piemēroti ābolu audzēšanai, ļaujot radīt īpaši svaigu aromātu ar Latvijas āboliem raksturīgo maigo skābumu.
Sabiles Sidra darītavas īpašnieki ir Circeņu ģimene – Aldis un Baiba. Ideja par sidra darītavu ir izauklēta gan Sabiles apkārtnē iekoptajā piemājas dārzā ar vecajām, lielajām ābelēm, gan iepazīstot senās sidra baudīšanas un ražošanas tradīcijas sidra lielvalstīs Anglijā un Francijā.
Īpašnieku mīlestība pret kulināriju un vīna kultūru nemaldīgi aizvedusi tieši pie dzēriena, kas gatavots no āboliem. Tieši sidrs izrādījies trūkstošais elements dzērienu veikalu plauktos, lai papildinātu maltīti, kas gatavota no vietējiem produktiem latviešu virtuvei raksturīgajā manierē.
Pirkumu grozs ir tukšs.