Sabiles ābolu džins un toniks
Mums ir lielisks JAUNUMS izcilam vasaras noslēgumam!
Esam laiduši klajā jaunu, pavisam unikālu dzērienu mūsu klāstā - Sabiles ābolu džinu!
Džins ir divreiz destilēts no mūsu ābolu sidra, pievienojot kadiķogas un izmeklētas garšzāles, radot autentisku džinu ar īstu ābolu notīm buķetē. Ar rūpīgu roku darbu šajā dzērienā izcelta ābola zelta dvēsele.
Iegādājies pudeli unikālā dzēriena Sabiles Sidra namā, vai pasūti ar piegādi uz pakomātu tepat - interneta veikalā!
Ja esi džina cienītājs, izmēģini šo dzērienu tīrā veidā, atdzesētu vai ar ledu, un izmēģini arī klasiskā kokteilī!
🍎🍸Sabiles ĀBOLU Džins ar toniku🍎 🍸
Svaigs un kraukšķīgs Gin&Tonic kokteilis.
1) Piepildi glāzi ar ledu;
2) Ielej 50ml Sabiles ābolu džina;
3) Pievieno 250ml sevis iecienīta tonika;
4) Viegli apmaisi kokteili;
5) Pasniedz ar garnējumu - mūsu favorīts ir mini āboli sīrupā;
Izbaudi jaunu garšu buķeti šajā klasiskajā kokteilī 🍎🍸
Pats galvenais - izbaudi kokteili labā kompānijā!
Šādi varēsi izgaršot tieši šī unikālā džina garšas īpatnības, taču vari kokteili papildināt arī ar timiāna zariņu, citrona vai laima miziņu, gurķa šķēlīti, vai citām klasiskām šī kokteiļa piedevām.
Rudens sangrija ar ābolu sidru
Pagatavo krūku gardas
Rudens Sangrijas ar sezonas augļiem, kas pieejami tavā dārzā!
Sastāvdaļas:
- 2 āboli
- 2 bumbieri
- 2 plūmes
- 50ml kļavu sīrupa (pēc garšas)
- 3 kanēļa standziņas
- 1 pudele Gardener’s sausā vai Sabiles sidrs pussausā ābolu sidra
- ja izmanto Sabiles Sidru, vari pievienot 1 glāzi gāzēta minerālūdens
- (pēc izvēles) 50ml viskija
Pagatavošana:
- Sagriez rudens augļus - ābolus, bumbierus un plūmes. Saber tos lielā krūkā, kurā jauksi sangriju.
- Pievieno kanēļa standziņas.
- Pielej Gardener’s sauso vai Sabiles sidrs pussauso ābolu sidru.
- Pēc izvēles, pielej nedaudz gāzēta minerālūdens.
- Ja vēlies dot dzērienam īpašu piesitienu, pievieno nedaudz viskija un kļavu sīrupa.
- Ar garu karoti krūkas saturu vienreiz apmaisi.
- Liec ledusskapī uz 1h, lai augļu garšas ievelkas.
- Pirms pasniegšanas - pagaršo. Ja vēlies dzērienu saldāku, pievieno vairāk sīrupa.
- Pasniedz atdzesētā glāzē ar augļu gabaliņiem.
Lai rudenīgas garšas!
Rozā džina-sidra spritz
- 50ml rozā džina
- 100ml gāzēta minerālūdens
- 50ml Gardener's sausā ābolu sidra
- Ledus
- Avenes vai zemenes
Pagatavošana:
Aperitīvs ar bumbieriem, rozmarīnu un sauso ābolu sidru
- Mazliet brūnā cukura
- 1/2 citrona
- 200 ml bumbieru sulas
- 2 rozmarīna zariņi
- ¼ tējkarotes kardamona
- 200 ml Sabiles sausais ābolu sidrs
- Dažas stundas pirms pagatavošanas sulu un sidru liek ledusskapī atdzesēt.
- Ņem glāzes un samitrini to malas, apslaukot ar citrona pusi. Cukuru uzber uz šķīvīša un iemērc tajā glāzes maliņu, aplipinot ar cukuru.
- Blenderī ielej bumbieru sulu un iespied sulu no citrona puses, pievieno kardamonu un pāris lapiņas rozmarīna. Rozmarīna intensitāte var sabojāt dzērienu, tāpēc neieliec par daudz!
- Dzērienu blendē tikai dažas sekundes.
- Nogaršo - sulai vajadzētu būt skābenai un nedaudz saldai. Ja vēlies skābāku dzērienu, pievieno vēl mazliet citronu sulas un iemaisi.
- Sulu uzmanīgi lej glāzēs caur sietiņu, nokāšot sablendēto rozmarīnu un biezumus. Sulai glāzē pielej 100 ml sausā sidra un glāzi dekorē ar rozmarīna zariņu. Pasniedz uzreiz!
"SIDRELLA" SLUSHY